Dedicated to Improve Lab Quality

VingLab maahantuo, markkinoi ja myy tutkimus-, teollisuus-, opetus- ja kliinisen diagnostiikan laboratorioissa käytettäviä laitteita, tarvikkeita ja reagensseja. Teemme läheistä yhteistyötä maailmanlaajuisesti merkittävien, laboratoriotuotteita valmistavien yritysten kanssa.

Ajankohtaista | Tapahtumat

Ajankohtaista|1 maaliskuu 2024

VingLab on aloittanut yhteistyön B Medical Systemsin kanssa

Vuoden 2024 alusta olemme aloittaneet yhteistyön B Medical Systems:n kanssa. Yrityksellä on pitkä, yli 40 vuoden kokemus, lääkinnällisten laitteiden v...

VingLab verkkokauppa

VingLab verkkokaupan jatkuvasta kasvavasti tuotevalikoimasta löydät parhaat tuoteratkaisut ja välineet laboratoriotyöhön. Rekisteröidy nyt! Rekisteröityneenä asiakkaana saat henkilökohtaiset kirjautumistiedot,voit seurata ostohistoriaasi ja tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokaupasta löydät aina viimeisimmät tuoteuutuudet, tarjoukset ja lisätietoja tuotteista.

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.