Missio

Ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme ja toimittajiemme korkealaatuisten, innovatiivisten tuotteiden avulla pyrimme parantamaan elämänlaatua ja pidentämään elämää yhteistyössä terveys- ja sairaanhoitosektorin kanssa.

Täytämme asiakkaidemme vaatimukset kehittyneiden lääkintätieteellisten tuotteiden jakelijana. Tarjoamme tukea, koulutusta ja teknistä palvelua alallamme.

Visio

Johtavana lääkintäteknisten tuotteiden, palvelujen, teknisen huollon sekä korkealaatuisten, innovatiivisten tuotteiden jakelijana Vingmed edistää parempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa terveydenhoitoa.

Haluamme olla arvostettuja alallamme ja tunnettuja omalla tavaramerkillämme. Kuljemme teknologian ja innovaation eturintamassa.

Tavoitteemme on olla haluttu työnantaja alallamme. Näin sitoutamme ja saamme yritykseemme alan johtavat osaajat.

Liikeidea

Vingmedin liikeidea on olla Pohjoismaissa ykkönen diagnostiikan kertakäyttötuotteiden, sairaalassa hoidettavien potilaiden hoitoon ja seurantaan liittyvien tuotteiden sekä teknisesti edistyksellisten ja ainutlaatuisten terveydenhoidon tuotteiden ja palveluiden jakelija.

Vingmedin markkinoimat tuotteet ovat ominaisuuksiltaan erityisosaamista vaativia. Takaamme nopeat ja tarkat toimitukset. Osallistumme itsenäisesti ja yhdessä toimittajiemme, asiakkaidemme tai tutkimusinstituuttien kanssa koulutukseen, kliinisiin tutkimuksiin tai T&K -toimintaan luodaksemme parempaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa potilaiden hoitoa.

Toimittajamme ovat johtavia valmistajia toiminta-alueellaan. Korkea etiikkamme ja henkilökuntamme ammattitaito takaa laadukkaat toimitukset, näinollen luomme ja vakiinnutamme myös läheisen ja luottamuksellisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaamme ovat aina keskeisessä asemassa. Henkilökuntamme on tärkein resurssimme.