Ajankohtaista|12 syyskuu 2023

Vingmed Oy on ostanut Biotop Oy liiketoiminnan

Vingmed Oy ja Biotop Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Biotopin liiketoiminta ja edustukset siirtyvät Vingmed Oy:n laboratorioyksikkö VingLabille 18.09.2023 alkaen


Vingmed Oy:n ja Biotop Oy:n välinen yrityskauppa vahvistaa merkittävästi VingLabin markkina-asemaa laboratorioalalla Suomessa. Yrityskaupan myötä Biotopin edustukset siirtyvät VingLabille, laajentaen yrityksen nykyistä laboratoriotarvike ja -laitevalikoimaa mm. reagensseillä, soluilla ja molekyylibiologian tuotteilla.

Biotop Oy:n tuoteratkaisut yhdistettynä vankkaan erityisosaamisen täydentävät erinomaisesti VingLabin nykyistä valikoimaa ja mahdollistaa entistä kattavamman ja innovatiivisemman palvelun.

Biotopin myyntipäällikkö Matti Raitio siirtyy VingLabin palvelukseen, jatkaen menestyksekästä yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Nykyinen Biotopin toimitusjohtaja ja omistaja Risto Ranta toimii johdon neuvonantajana toistaiseksi. Pitkäaikainen yhteistyö City-Lab Oy:n kanssa jatkuu.

Pyrimme varmistamaan mahdollisimman sujuvan siirtymän kaikkien osapuolten kanssa. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin.

Lisätiedot
Jyrki Lönnfors, toimitusjohtaja Vingmed Oy, +358 (0)20 730 0357, jyrki.lonnfors@vingmed.fi

Ajankohtaista

Ajankohtaista|15 toukokuu 2024

Vingmed Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Juhamatti Malm

Meillä on ilo ilmoittaa, että Juhamatti Malm aloittaa Vingmed Oy:n uutena toimitusjohtajana 15. toukokuuta 2024.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.