Dedicated to improve Lab Quality

VingLab maahantuo, markkinoi ja myy tutkimus-, teollisuus-, opetus- ja kliinisen diagnostiikan laboratorioissa käytettäviä laitteita, tarvikkeita ja reagensseja. Teemme läheistä yhteistyötä maailmanlaajuisesti merkittävien, laboratoriotuotteita valmistavien yritysten kanssa.

Monipuolinen valikoima laboratoriotarvikkeita, laboratoriolaitteita ja reagensseja

VingLab on laboratorioalan tuotteisiin erikoistunut jakelija. Toimimme yhteistyössä maailman johtavien laboratoriotuotteiden valmistajien kanssa. Tuomme maahan ja myymme arvostettuja tuoteratkaisuja tutkimus-, teollisuus- ja opetuskäyttöön sekä kliiniseen laboratoriodiagnostiikkaan.

Monipuolinen tuotevalikoimamme koostuu korkealaatuisista Life Science- tarvikkeista ja laboratoriolaitteista. Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat mm. nesteenkäsittely, biomonitorointi, solubiologia, suodatustekniikka, näytteiden käsittely, lämpötekniikka, kylmätekniikka ja ravistelijat sekä kliininen diagnostiikka.

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Keskitymme vahvasti asiakaspalveluun ja logistiikkaan. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat Espoossa. Nopeat ja luotettavat toimituksemme  kaikkialle Suomeen varmistavat osaltaan asiakkaillemme sujuvan työnteon

Lähellä asiakasta

Tarjoamme  asiakkaillemme  kokeneiden asiantuntijoiden henkilökohtaisen palvelun.Toimimme asiakaslähtöisesti, yhdessä asiakkaan kanssa, varmistaen asiantuntevan, toimivan ja ystävällisen vuorovaikutuksen kaikissa eri tilanteissa.

Henkilökunta on menestyksemme perusta

Sitoudumme ylläpitämään ja kehittämään motivoivaa ja inspiroivaa työyhteisöä. Uskomme, että menestys perustuu ammattitaitoon, sitoutumiseen, koulutukseen, ahkeruuteen ja luovaan ajatteluun tuottaen lisäarvoa asiakkaalle. Toimintatapamme ovat eettiset, kannamme sosiaalista vastuuta ja panostamme ympäristön kestävyyteen.

Vahvaa osaamista

Teknisesti edistykselliset tuotteemme vaativat tietotaitoa ja vahvaa osaamista. Vingmed ryhmän palveluksessa on yli 150 spesialistia, jotka vastaavat tuotteiden myynnistä, jakelusta ja asiakaspalvelusta. Heillä kaikilla on laaja asiantuntemus ja ongelmanratkaisukyky. Sinua palvelevat sekä pitkän kokemuksen että koulutuksen omaavat tuotespesialistit sekä lääketieteen ja labororatiorioalan teknikot.

 

Missio

Yhteistyössä Pohjoismaisen terveydenhuoltosektorin, ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme, sekä toimittajiemme korkealaatuisten ja innovatiivisten ratkaisujen kanssa edesautamme potilaiden parempaa hoitoa ja laadukkaampaa elämää.

Täytämme asiakkaidemme vaatimukset kehittyneiden terveysteknologiaratkaisujen toimittajana.

Tarjoamme tukea, koulutusta, teknistä palvelua sekä vahvan logistiikkaketjun.

Visio

Johtavana terveysteknologisten tuotteiden, palvelujen, teknisen huollon sekä korkealaatuisten, innovatiivisten tuotteiden toimittajana Vingmed edistää parempaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa terveydenhoitoa.

Haluamme olla Pohjoismaisen terveydenhuoltosektorin ensisijainen kumppani terveysteknologisilla ratkaisuilla.

Haluamme olla arvostettuja alallamme ja tunnettuja omalla brändillämme. Kuljemme teknologian ja innovaation eturintamassa.

Haluamme olla haluttu työnantaja ja sitouttaa palvelukseemme alan johtavat osaajat.

Arvot

Asiantuntemus.Toimintamme pohjautuu ammattimaisuuteen, tietoon ja taitoon sekä jatkuvaan oppimiseen ja sopeutumiseen alalla, joka kehittyy jatkuvasti. Olemme hyvin perehtyneitä terveydenhuoltosektoriin, tunnemme sen organisaatiot ja toimintatavat.

Sitoutuminen. Olemme sitoutuneita ja valmiita panostamaan yhteiseen tekemiseen, tavoitteisiin ja positiivisen asiakaskokemuksen luomiseen. Sitoudumme myös henkilöstöömme huolehtien sen hyvinvoinnista ja osaamisesta.

Kunnioitus. Kunnioitamme sidosryhmiämme, yhteistyökumppaneitamme sekä työyhteisömme jäseniä.

Lojaalius. Toimintamme perustuu luottamukseen ja arvostukseen. Näiden pohjalta syntyy lojaalius ihmisten välille.

Ammattimaisuus. Toimimme järkevien liiketoimintaperiaatteiden mukaan, kustannustietoisesti ja resursseja viisaasti käyttäen. Varmistamme kannattavuuden ja taloudellisen vakauden.

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu. Huomioimme toiminnassamme ympäristön suosimalla ekologisia ratkaisuja ja elinkaariajattelua. Ylläpidämme korkeat eettiset arvot ja kannamme välitöntä sosiaalista vastuuta henkilökuntamme hyvinvoinnista ja sen osaamisesta, työolosuhteista ja hyvistä toimintatavoista.

VingLab on Vingmed Oy:n laboratorioyksikkö

VingLab aloitti toimintansa Vingmed Oy:n laboratorioyksikkönä 2018. Vingmed Oy on osa Vingmed ryhmää, joka on yksi Pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon toimittajia.

Vingmed OY tarjoaa innovatiivisia, arvopohjaisia ratkaisuja ja palveluja terveydenhuoltosektorille, paremman ja kustannustehokkaamman potilashoidon turvaamiseksi. Vingmed toimii seuraavilla erikoisalueilla; kardiologia, radiologia, neurologia, obstetriikka, anestesia- ja tehohoito, kirurgia,  e-Health,  kliininen diagnostiikka sekä laboratoriolaitteet ja -tarvikkeet.

 

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.