Laboratoriotarvikkeet

Nesteenkäsittely

Laadukkaat ja luotettavat pipetinkärjet, pipetit ja annostelijat laboratoriotarpeisiin.

Monipuolisia ratkaisuja nesteen siirtämiseen, annosteluun ja säilyttämiseen laboratoriossa

Pipetinkärjet

Starlabin pipetinkärjillä pipetoinnit luotettavasti ja tarkasti. Korkealaatuinen muottiteknologia takaa suorat ja sisäpinnaltaan sileät, hyvin tyhjenevät kärjet.

Pipetit

Starlabin pipetit edustavat huippuluokan teknologiaa ja ergonomista suunnittelua. Valikoimastamme löydät mekaanisia pipettejä, elektronisia pipettejä sekä yksi- ja monikanavapipettejä eri tilavuuksilla ja käyttötarkoituksilla. Pipetit on suunniteltu helppokäyttöisiksi, jotta voit suorittaa nesteen siirtämisen laboratoriossasi tarkasti ja tehokkaasti.

Mittapipetit

Kattava valikoima sertifioituja mittapipettejä. Mittapipetit sisältävät asteikon sekä värikoodin kansainvälisten standardien mukaisesti tilavuuden helpon tunnistamisen helpottamiseksi. Viimeinen käyttöpäivämäärä sekä LOT-numero löytyvät jokaisesta yksittäisestä pakkauksesta, mikä mahdollistaa täyden jäljitettävyyden. Maksimaalisen suojan saamiseksi nesteen imeytymiseltä pipetointilaitteeseen kaikki pipetit toimitetaan filtterillä.

Annostelijat

Helppokäyttöiset ja ergonomiset annostelijat tarjoavat nopean  ja tarkan ratkaisun erilaisiin annostelutarpeisiin laboratoriossasi.

Tutustu VingLabiin, tuotevalikoimaamme ja yhteistyökumppaneihimme. Annamme mielellämme lisätietoa edustuksistamme ja vastaamme kysymyksiinne.

 

Ota yhteyttä

Laboratoriotarvikkeet

Carita Sarvanko

Tuotepäällikkö

+358 (0)20 730 0359
carita.sarvanko@vinglab.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.