Sosiaalinen vastuu

Vingmed kunnioittaa YK:n ja ILO:n sopimuksia ja toimii MedTech Europen julkaiseman Code of Ethical Business Practice -säännöstön mukaisesti. Odotamme yhteistyökumppaniemme noudattavan samoja periaatteita.

Toimintamme perustuu YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen, ILO:n ydinsopimuksiin 29,79, 87, 98, 100, 105, 111, 135, 138, 154 ja182, sekä YK:n lapsen oikeuksien yleissopimukseen ja YK:n ohjeisiin. Noudatamme myös liiketoimintaa ja ihmisoikeuksia koskevia periaatteita sekä YK:n korruption vastaista yleissopimusta.

Vingmed työskentelee aktiivisesti sosiaalisen vastuun parissa varmistaakseen, että sosiaaliset olosuhteet toimitusketjussamme vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia. Asettamalla vaatimuksia toimittajillemme ja pyrkimällä varmistamaan, että he puolestaan asettavat vaatimuksia omille toimittajilleen, autamme parantamaan sosiaalisia olosuhteita toimitusketjussamme.

Vingmed vastustaa kaikenlaista korruptiota eikä koskaan hyväksy minkäänlaista lahjontaa tai korruptiota.

Code of Conduct

Vingmed anti corruption policy

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.