Vingmed

Vingmed on yksi pohjoismaiden suurimpia terveydenhuollon ja laboratorio tuotteiden jakelijoita. Yritys on toiminut Pohjoismaissa jo yli 50 vuoden ajan. VingLab on Vingmed Oy:n laboratorioyksikkö.

Vingmed konserni

Vingmed AS perustettiin vuonna 1968, ja vuonna 1979 perustettiin Vingmed AB. Vuonna 1988 perustettiin Vingmed Holding AS, johon kuuluivat Norjan Vingmed AS ja Ruotsin Vingmed Svenska AB sisaryhtiöinä. Vuonna 1991 Tanskan ViCare Medical A/S, nykyinen Vingmed A/S liittyi osaksi Vingmed Holding AS:ta.

Vuonna 2017 perustettiin Vingmed Oy Suomessa. VingLab aloitti toimintansa Vingmedin laboratorioyksikkönä 2018. Vuonna 2023 Biotop Oy:n liiketoiminta siirtyy VingLabille.

Vakaus ja uskottavuus

Vingmed Groupin myönteisen kehityksen ansiosta olemme voineet siirtyä vahvalle taloudelliselle pohjalle, joka takaa vakauden ja uskottavuuden markkinoilla. Tämä varmistaa, että voimme pitää kiinni sitoumuksistamme tuotteiden toimitusten, huolto palvelun ja tuen osalta.

Vingmed-konserni on Pohjoismaiden suurin itsenäinen toimittaja edistyksellisille lääketieteellisille laitteille. Kaikki Vingmed-konsernin yritykset ovat sertifioituja ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015 -standardeihin.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.