Labquality Days 2023

Julkaistu: 30 tammikuun 2023

VingLab on mukana Labquality Days -kongressin näyttelyssä Helsingin messukeskuksessa 9.–10.2.2023.

Osastollamme esillä uudet, innovatiiviset vieritestilaitteet:

abioSCOPE – kehitetty erityisesti parantamaan ja
nopeuttamaan sepsiksen diagnostiikkaa.

Hemcheckmahdollistaa hemolysoituneiden näytteiden
havaitsemisen jo näytteenottohetkellä.

Esillä myös Memmert, Werfen ja Starlab tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan tarjouksiimme ja osallistumaan kilpailuumme.
Olemme Market Squarella, paikka M15.

Labquality Days on Suomen suurin laboratoriolääketieteen ja terveysteknologian asiantuntijatapahtuma. Labquality Days kerää yhteen alan ammattilaiset keskustelemaan laboratoriodiagnostiikasta, kehittyvästä terveydenhuollosta sekä teknologian ja innovaatioiden tarjoamista mahdollisuuksista. Kaksipäiväiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan on koottu yhteen kattava laboratoriolääketieteen ja terveysteknologian näyttely, joka tuo eteesi uusimmat käytänteet, laitteet, tarvikkeet ja menetelmät. Labquality Days järjestetään jälleen 9.-10. helmikuuta 2023. Tällä kertaa kongressin pääteemoina ovat kestävä kehitys ja tulevaisuuteen varautuminen.

Labquality Days on hieno tilaisuus päästä kuulemaan ajankohtaisia puhujia, kurkata alan tulevaisuuteen sekä verkostoitua ja tavata kollegoita. Lisätietoa tapahtumasta, ohjelma sekä lipunmyynti www.labqualitydays.fi.

Labquality Days will take place in Helsinki, Finland from 9 to 10 February 2023. Labquality Days is one of the largest annual international congresses in Scandinavia focusing on quality in laboratory medicine and medical devices. This time the congress will focus on sustainability and how to anticipate the future.

Meet us at VingLab’s booth M15 Market Square