Laboratoriotarvikkeet

PCR

Tarkkuutta, luotettavuutta ja laatua PCR-työskentelyyn.

PCR-tuotteilla parhaat mahdolliset välineet PCR-työskentelyyn

Optimaalista suorituskykyä varten suunniteltu PCR-tarvikevalikoima on yhteensopiva useiden PCR-laitteiden kanssa. Tuotteet on sertifioitu RNaasi, DNAase,DNA- ja pyrogeenivapaa.

Putket

Ultraohuet, tasaiset seinät varmistavat optimaalisen lämmönsiirron. Saatavilla eri korkkimalleja sekä putkia Xtra-Clear qPCR:ää varten.

Stripit

Erittäin ohuet, tasaiset seinät varmistavat optimaalisen lämmönsiirron. Strippejä voidaan leikata tai napsauttaa pienemmiksi nauhoiksi. Läpinäkymättömät valkoiset sripit qPCR-laitteelle, joissa alhainen autofluoresenssi. Valkoiset putket lisäävät myös signaalin tuottoa.

Levyt

Erittäin ohuet, tasaiset kaivot varmistavat optimaalisen lämmönsiirron. Valikoimassa helmattomat, puolihelmalliset ja helmalliset levyt. Saatavilla myös valkoiset levyt qPCR-laitteille, joissa alhainen autofluoresenssi. Valikoimassa myös viivakoodatut levyt.

Kalvot

Laaja valikoima erilaisia sulkijakalvoja sekä mattoja kuoppalevyihin.

PCR kaapit

Starlabin GuardOne® Workstation tarjoaa ihanteellisen työtilan herkille ja kriittisille sovelluksille jotka vaativat puhdasta ympäristöä tai suojaa mahdollisilta bakteeri-, DNA- tai RNA-kontaminaatioilta. GuardOne® Workstation minimoi ristikontaminaation riskin ja suojaa arvokkaita näytteitäsi.
GuardOne®:n jokainen osa on suunniteltu mukavuus mielessä. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö, HEPA-suodatin ja UV-lamppu. Täydellinen PCR/qPCR-sovelluksiin.

Tutustu VingLabiin, tuotevalikoimaamme ja yhteistyökumppaneihimme. Annamme mielellämme lisätietoa edustuksistamme ja vastaamme kysymyksiinne.

Ota yhteyttä

Laboratoriotarvikkeet

Carita Sarvanko

Tuotepäällikkö

+358 (0)20 730 0359
carita.sarvanko@vinglab.fi

VingLab verkkokauppa

VingLab verkkokaupan jatkuvasta kasvavasti tuotevalikoimasta löydät parhaat tuoteratkaisut ja välineet laboratoriotyöhön. Rekisteröidy nyt! Rekisteröityneenä asiakkaana saat henkilökohtaiset kirjautumistiedot,voit seurata ostohistoriaasi ja tehdä tilauksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokaupasta löydät aina viimeisimmät tuoteuutuudet, tarjoukset ja lisätietoja tuotteista.

Ota yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat keskustella kanssamme, täytä alla oleva lomake. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Kiitos yhteydenotostasi.

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.