VingLabin tarina

Vingmed Oy perusti kesällä 2018 VingLab laboratorioyksikön. Tuolloin aloitettiin vahva yhteistyö maailman johtavien laboratoriotuotteiden valmistajien kanssa. Toiminnan alusta lähtien tavoitteemme on ollut meille kirkas: tarjota asiakkaille parhaat tuoteratkaisut asiantuntevan ja kokeneen henkilökunnan tuella. Asiakas on aina keskeisessä asemassa -kaikessa toiminnassamme.

Syyskuussa 2023 Vingmed Oy hankki omistukseensa Biotop Oy:n. Yrityskaupan myötä asiakkaille voidaan tarjota entistäkin laajemmat ratkaisut erilaisten laboratorioiden tarpeisiin.

Lähellä asiakasta

Meille, VingLabin väelle, asiakaspalvelu on intohimo ja teemme sitä suurella sydämellä. Meillä kaikilla on pitkä kokemus myyntityöstä -mutta juuret laboratoriossa. Toimimme vahvasti tiiminä ja tiedämme, että jaamme samat arvot työssämme asiakkaiden parissa. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme, joustavia ja nopeita liikkeissämme ja aina kun mahdollista, tarjota asiakkaillemme palvelua joka parhaassa tapauksessa jopa ylittää odotukset. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla, ja pyrimme kehittymään jatkuvasti. Nautimme asiakkaiden tapaamisesta, vuorovaikutuksesta, haasteista ja onnistumisista. Yhteinen tavoitteemme on luottamuksellinen asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas.


Olemme erityisen ylpeitä sekä asiakaspalvelustamme että varastostamme. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Varastomme on täysin omassa hallinnassamme ja sijaitsee toimitilamme yhteydessä, Espoossa.

 

Mitä tietoa haet?

Antamallasi hakusanalla ei löytynyt tuloksia.